Sovesofa

Vores sortiment

Hos SOVESOFA.DK finder du et bredt udvalg af sovesofa modeller, så du som forbruger har de bedste betingelser for at finde netop den sovesofa model, som passer til dig og dit hjem. En sovesofa er et multifunktionelt møbel, som skal kunne klare mere end én brugsfunktion i hjemmet. Sovesofaen skal derfor både kunne anvendes som sofa og seng, og vekselvirkningen derimellem skal være så gnidningsfri som muligt. En sovesofa kan nemlig løse mange udfordringer i hjemmet, hvor man vil have det maksimale ud af sine kvadratmetrer. Du har måske behov for en pladsbesparende sovesofa til børne- eller teenage værelset, eller måske har du brug for en ekstra sengeplads til dine overnattende gæster i gæsteværelset. Det kan også være, at du blot ønsker at drage fordel af fleksibiliteten i en sovesofa i din stue. I så fald, er en sovesofa fra SOVESOFA.DK det oplagte valg til dig, som ikke vil gå på kompromis med design, funktionalitet og komfort. Vi stiller nemlig høje krav til vores leverandører af sovesofaer, som er nøje udvalgte, så du får de bedste kvalitets sovesofaer på markedet.

Hos SOVESOFA.DK vil vi gerne give vores kunder en sund og komfortabel nattesøvn. I de fleste sovesofaer på markedet indeholder madrassen blot en skumkerne, men dette gælder ikke hovedparten af vores sovesofaer, da skumkernen er udskiftet og erstattet med håndsyet madrasser, som består af forskellige slags pocket fjedre. Pocket fjedre kender du sikkert allerede fra din seng, da man anvender disse til at give bedre komfort til nattesøvnen. Pocket fjedre tilpasser sig nemlig efter din vægt og liggeposition, som en skumkerne ikke ville kunne gøre ligeså godt. Madrassens kvalitet i kombination med en top madras giver dig en sengekomfort, som i en rigtig seng, og pocket fjedrene egner sig desuden godt til at sidde i, når sovesofaen anvendes som sofa. 

Vores nøje udvalgte leverandører er derfor vores løfte til dig som kunde om, at din sovesofa fra SOVESOFA.DK holder i mange år frem. 

Luk menu